• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Flickr
  • Vimeo
  • YouTube
  • RSS

Kolping Idősek Ápoló- Gondozó Otthona, 8868 Letenye, Petőfi S. u. 40.

Intézményvezető: Vlasicsné Hermán Gabriella
Tel: 93/343-075
Fax: 93/543-052
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kolping Idősek Ápoló- Gondozó Otthona – Letenyei Telephely, 8868 Letenye, Kárpáti u. 5.

Telephelyvezető: Mészáros Attiláné
Tel:20/801-29-75

Kolping Idősek Ápoló- Gondozó Otthona – Szepetneki Telephely, 8861 Szepetnek, József A. u. 1.

Telephelyvezető: Szantner Ibolya
Tel:93/999-250

Kolping Alapszolgáltatási Közpon, 8868 Letenye, Bajcsy – Zs. u. 2.

Telephelyvezető: Schvarcz Éva
Tel: 93/343-719; 20/236-20-81

Vezetők:

Intézményvezető: Vlasicsné Hermán Gabriella – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Operatív vezető: Péteriné Gaál Lívia – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vezető ápoló: Császár Róbertné  -  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gazdasági vezető: Pataki Ágnes – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Irodavezető: Kovács Csilla –  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Élelmezésvezető: Tóthné Birkás Eszter – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzemeltetési egység vezető: Kiss Szilárd – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részlegvezető ápoló – Földszint: Völgyi Barbara – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részlegvezető ápoló – Emelet: Bánfai Zsoltné – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Alapszolgáltatás vezető – Schvarcz Éva – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Letenyei Telephelyvezető – Mészáros Attiláné – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szepetneki Telephelyvezető – Szantner Ibolya – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ügyintézők:

Gazdasági ügyintéző, pénztár: Kránicz Alexandra – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ellátotti gazdasági ügyintéző, letétkezelő: Bérces Boglárka – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Munkaügyi ügyintéző: Tóth-Somogyi Dalma – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szociális ügyintéző: Büki Alexandra – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×